U kunt hier nieuws lezen over de BIG-herregistratie, het boekje "Uit het Hart geschreven" en de nieuwe praktijkruimte in Eindhoven.

Er is vorig jaar veel tijd gaan zitten in de bijscholing voor de BIG-registratie met de 3 bijbehorende examens. De examens zijn door Jan met goed gevolg afgelegd, zodat hij zich weer 5 jaar praktiserend arts mag noemen. 

Uiteraard zijn er in een jaar tijd ook weer 6 columns verschenen in Hartbrug Magazine, het tijdschrift van stichting Hartpatiënten Nederland. Deze columns staan op deze website onder het kopje publicaties.

Deze zelfde stichting heeft in het voorjaar van dit jaar het boekje "Uit het Hart geschreven" uitgegeven, een full-color uitgave waarin de columns van de eerste 6 jaar zijn opgenomen, met bijpassende quotes en natuurfoto's. Ook is de geschiedenis van de stichting erin beschreven. Het boekje is verkrijgbaar bij de stichting hartpatiënten Nederland of via onze praktijk. De prijs is €13,00 bij afhalen, of €14,95 inclusief verzenden.

Het laatste nieuwtje betreft onze intentie om de praktijk in Eindhoven te laten groeien. We hebben daarvoor 2 praktijkkamers op ons thuisadres gerealiseerd, zie hiervoor de slideshow op de Homepage.