Update patiëntenstop. Ook voor coaching zie "meer lezen"

Helaas kunnen wij nog steeds geen nieuwe patiënten plaatsen, momenteel is het zelfs niet mogelijk om patiënten te zien, die in het verleden bij ons zijn geweest.

Het ziet er naar uit dat dit ook de komende tijd niet zal veranderen.

Voor het vinden van een andere acupunctuurarts verwijzen wij graag naar de website van de NAAV.

Als u op zoek bent naar een coach, dan adviseren wij u om contact op te nemen met  Lisette Poell mindfulness-coach te Nederweert en Ell.

Patiëntenstop

Helaas hebben wij, door drukte, moeten besluiten voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan te nemen. Onze excuses hiervoor.

U kunt hier nieuws lezen over de BIG-herregistratie, het boekje "Uit het Hart geschreven" en de nieuwe praktijkruimte in Eindhoven.

Er is vorig jaar veel tijd gaan zitten in de bijscholing voor de BIG-registratie met de 3 bijbehorende examens. De examens zijn door Jan met goed gevolg afgelegd, zodat hij zich weer 5 jaar praktiserend arts mag noemen. 

Uiteraard zijn er in een jaar tijd ook weer 6 columns verschenen in Hartbrug Magazine, het tijdschrift van stichting Hartpatiënten Nederland. Deze columns staan op deze website onder het kopje publicaties.

Deze zelfde stichting heeft in het voorjaar van dit jaar het boekje "Uit het Hart geschreven" uitgegeven, een full-color uitgave waarin de columns van de eerste 6 jaar zijn opgenomen, met bijpassende quotes en natuurfoto's. Ook is de geschiedenis van de stichting erin beschreven. Het boekje is verkrijgbaar bij de stichting hartpatiënten Nederland of via onze praktijk. De prijs is €13,00 bij afhalen, of €14,95 inclusief verzenden.

Het laatste nieuwtje betreft onze intentie om de praktijk in Eindhoven te laten groeien. We hebben daarvoor 2 praktijkkamers op ons thuisadres gerealiseerd, zie hiervoor de slideshow op de Homepage.